Stålpladetag

Er det ved at være tiden til en ny top til huset, så kan vi anbefale et stålpladetag. Stålplader er robuste, da de er bygget op omkring en stålkerne. Den specielle aluzincbelægning giver en uovertruffen holdbarhed. Ståltagplader er meget miljøvenlige og også næsten 100% genanvendelige. Så samtidig med at du får et yderst holdbart tag, så skåner du tilmed også miljøet. Stålplade tage har vundet indpas de sidste 10 år, da der er en række fordele, som vi vil beskrive herunder.

Et stålpladetag er en af de billigste løsninger, man kan vælge, når man skal have nyt tag på huset. Selve materialeprisen er ikke ret meget anderledes end andre tagløsninger. Den største årsag til at prisen kan holdes nede, er den forholdsvis korte arbejds- og oplægningstid. Ståltag plader vejer ikke ret meget og er derfor nemmere at arbejde med. Det gør, at taget kan lægges hurtigere. Netop fordi ståltag ikke vejer ret meget, er det i de fleste tilfælde muligt at lægge det nye tag ovenpå det eksisterende. Her sparer du også arbejdstimer, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Det eksisterende tag bliver derved brugt som undertag.

Vi arbejder primært med Decra og Metrotile, når vi lægger ståltag. De fås i mange farver og varianter og kvaliteten er i top. Derfor kan Decra yde 30 års produktgaranti mens Metrotile yder hele 40 års produktgaranti. Er du i tvivl om hvilket slags tag du skal vælge, så står vi altid klar med gode råd og vejledning.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar