Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Ståltag der ligner tegl

  Hvis taget på dit hus trænger til at blive skiftet, så kan vi være behjælpelige. Et tegltag er rigtig flot men det er samtidig en meget dyr løsning. Hvis økonomien ikke rækker til et nyt tegltag, så er det en god idé at tjekke vores forskellige typer af ståltag. Vi kan lægge et nyt ståltag der ligner tegl. Du får et rigtig flot og elegant tag til en helt anden pris, end hvad et tegltag ville koste.

  Der er mange forskellige varianter og farver at vælge imellem. Du kan læse lidt om dem her på vores hjemmeside og der er også billeder, så du får en idé om, hvordan det ser ud. Hvis du er i tvivl om, hvilket tag du skal vælge, så er vi altid klar med råd og vejledning både før du skal vælge tag men også under og efter processen med at lægge det nye ståltag der ligner tegl.

   

  Der er ikke den store forskel på materialeprisen på de forskellige tagtyper. Den primære årsag til den lave pris på ståltag er, at tagpladerne er lettere og derfor nemmere at arbejde med. Det vil sige at oplægningstiden er kortere og derfor sparer man nogle arbejdstimer. Desuden kan man i de fleste tilfælde lægge det nye ståltag direkte ovenpå det eksisterende tag på grund af den lave vægt. Her sparer man også arbejdstimer, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Du får altså et stærkt og robust tag til en lav pris.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022