Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Ståltag Fyn

  Trænger huset til en ny top, så kontakt os og vi kommer ud og laver en gratis tagtjek. Vi er et tømrer firma med mange år på bagen som taglægger. Vi deler meget gerne ud af vores erfaring på området, hvis du er i tvivl om, hvilket type tag, du skal vælge. Der er mange forskellige tagtyper at vælge imellem og der er forskel i både pris og udseende. Vi kan varmt anbefale et ståltag og vi dækker hele Fyn.

  Et ståltag er en af de billigste tagløsninger på markedet, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten. Du får et yderst stærkt om holdbart tag, når du vælger et ståltag. Vi arbejder primært med ståltage fra Decra og Metrotile og du får henholdsvis 30 og 40 års produktgaranti. Det viser at ståltagplader er meget robuste og kan tåle det danske vejr med høj luftfugtighed, høje temperaturforskelle samt hagl og storm.

  Årsagen til de lave priser på ståltage skal findes i den lave oplægningstid og ikke så meget i materialeprisen. Ståltagplader vejer ikke ret meget i forhold til et traditionelt tegltag. Det betyder, at de er meget nemmere at arbejde med og derfor også hurtigere at lægge. Den lave vægt betyder desuden, at et ståltag for det meste kan lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Så behøver man ikke bruge tid på at rive det gamle tag ned og køre det væk. Alle de sparede arbejdstimer gør at prisen kan holdes nede, uden man går på kompromis med kvaliteten.

  Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022