Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Ståltag Odense

  En nyt ståltag i Odense kan vi hjælpe dig med. Hvis du har brug for det, kan vi starte med at tilbyde et gratis tagtjek. Her gennemgår vi taget og ser hvor slemt, det står til.

  Hvis det ikke er så slemt, så vil vi anbefale en reparation. Hvis det derimod er meget slemt, så anbefaler vi klart, at hele taget bliver skiftet. Hvis et utæt tag ikke bliver skiftet, kan det gå ud over både undertag, isolering med videre. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære. Hvis vi finder, at taget er i så ringe stand, at der skal et nyt tag på, så kan vi varmt anbefale et ståltag.

  Et ståltag er en prisvenlig løsning uden, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder primært med ståltage fra Decra og Metrotile. Begge typer tag fås i flere flotte farver og modeller. Vi har beskrevet begge typer her på vores hjemmeside. Du får et stærkt og meget holdbart tag med henholdsvis 30 og 40 års produktgaranti. Årsagen til den lave pris skal findes i den korte arbejdstid i forhold til for eksempel et traditionelt tegltag. Ståltagplader vejer ikke ret meget og er derfor meget nemmere at arbejde med. Det betyder at oplægningstiden er kortere og dermed sparer man penge til løn. Grundet den lave vægt, kan et ståltag som regel lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Der sparer man yderligere arbejdstimer, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk.

  Ring allerede i dag for et uforpligtende tilbud på montering af nyt ståltag i Odense.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022