Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Ståltag pris

  Du får et flot og elegant tag samtidig med, at det er stærkt og robust, når du vælger et ståltag. Der er altså ikke gået på kompromis med kvaliteten, selvom et ståltag er en af de billigste tagløsninger, du kan få. Den primære årsag til den lave pris er, at man sparer en del arbejdstimer i forhold til for eksempel et traditionelt tegltag. Grunden til at man kan spare arbejdstimer er, at ståltagplader ikke vejer ret meget. Det betyder, at de for det meste kan lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Så slipper man for at skulle pille det gamle tag ned og man skal heller ikke have bøvl med at få det kørt væk. Allerede her har man sparet rigtig mange arbejdstimer. Udover det, så gør den lave vægt på tagpladerne desuden, at de er meget nemmere at lægge. Det forkorter oplægningstiden en hel del. Det vil sige at ståltag prisen er lav, selvom du får et stærkt og holdbart tag.

  Beregn ståltag pris online

  Ved hjælp af vores online tagberegner kan du sidde derhjemme og finde prisen på både ståltag og andre tagtyper. Så kan du i ro og mag tjekke forskellen på priserne på de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med. Vi har mange års erfaring på området, så vi står også gerne klar med råd og vejledning både før, under og efter processen, hvis du skulle have brug for det. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse og at de får deres ønsker og behov dækket på den bedst tænkelige måde.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022