Ståltag Priser

Er det ved at være tiden til et nyt tag, så vil vi anbefale et ståltag. Det er den billigste løsning, uden at vi behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Du får et kvalitetstag, der holder i rigtig mange år. Grunden til at ståltag priser kan holdes nede er, at pladerne er meget lette og derfor nemme at arbejde med. Det sparer en masse arbejdstid og det giver dig derfor en bedre pris.

Ståltagplader kan i de fleste tilfælde lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Det gamle tag bliver dermed brugt som undertag. Det sparer en lang række arbejdsgange, da man ikke behøver at bruge tid på at rive det gamle tag ned og efterfølgende køre det væk.

Vi arbejder primært med Decra og Metrotile, når vi snakker ståltag. Indenfor de sidste 10 år er det blevet mere og mere almindeligt at anvende ståltag. Der er mange farver og varianter at vælge imellem.

Ståltage er yderst robuste. Derfor ydes der 30 års produktgaranti på Decra tage og hele 40 år på Metrotile. Hvis man vil sammenligne priser på ståltag, så skal man være opmærksom på, at der ikke er den store forskel i prisen på selve produkterne. Grunden til at ståltage er billigere er den kortere arbejdsgang.

Er du i tvivl, kan du bruge vores online tagberegner, som giver dig et godt billede af, hvad et nyt tag vil koste. Alternativt kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Fyn og har mange års erfaring på området.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar