Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Ståltagplader til parcelhus

  Måske går du og renoverer dit hus og får blandt andet skiftet døre og vinduer. Nu er tiden så kommet til at få taget skiftet også. Vi kan tilbyde dig en billig tagløsning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi har forskellige typer af ståltagplader til parcelhus. Vi arbejder primært med ståltage fra Decra og Metrotile. Du får henholdsvis 30 og 40 års produktgaranti på de to typer tag. Den lange garanti er med til at vise, at disse ståltagplader til parcelhuse virkelig er robuste og har en lang levetid.

   

  Ståltagpladerne er bygget op om en kerne af stål. De er galvaniseret med aluzink og belagt med enten slagfast pulverlakering eller stengranulat. Det giver ståltagpladerne den lange levetid og en farveægthed, som man ikke ser ved andre tagbelægninger. Til trods for styrken af disse ståltagplader, så vejer tagpladerne ikke ret meget. Derfor kan de for det meste lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Det sparer en del tid, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og køre det væk. Den sparede tid gør, at et ståltag ikke er så dyrt som for eksempel et traditionelt tegltag. Der er nemlig ikke den store forskel i materialeprisen men derimod i arbejdstiden.

   

  Har du nogle spørgsmål, så står vi altid parat med gode råd og vejledning både før, under og efter processen. Det er vigtigt for os at vores kunder er glade og tilfredse og vi gør hvad vi kan for at indfri de ønsker og drømme du måtte gå rundt med.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022