Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Ståltagplader

  Ståltagplader er en god og billig løsning, hvis du skal have nyt tag på dit hus. Ståltagplader er robuste og har lang holdbarhed på grund af den specielle aluzinkbelægning. Desuden er det miljøvenlige tagplader og derfor er de næsten 100% genanvendelige.

  Selvom ståltagpladerne er så stærke, så vejer de ikke ret meget. Det betyder, at de som regel kan lægges ovenpå det eksisterende tag. Dermed sparer du tid og penge, da det gamle tag ikke skal pilles ned og køres væk. Så kan man bruge det eksisterende tag som undertag. De lette ståltagplader er desuden meget nemmere at arbejde med så selve lægning af taget, går også en del hurtigere end ved brug af de traditionelle tegltag.
  Det gør at prisen kan holdes nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. En anden fordel er, at din grund ikke ligner en byggeplads i lang tid. Der er ikke det store rod eller oprydning, når vi kan lægge det nye tag direkte ovenpå det gamle.

  Vi arbejder primært med ståltagplader fra Metrotile og Decra. Begge mærker fås i flere farver og varianter. Der er ingen tvivl om, at man får god kvalitet for små penge. Derfor får man også 30 års garanti på Decra og hele 40 års garanti på Metrotile.

  Du kan vælge at bruge vores tagberegner på vores hjemmeside. Så får du en idé om, hvor mange penge et nyt tag koster. Vi står selvfølgelig altid til rådighed med kyndig råd og vejledning, hvis der er noget, du er i tvivl om.

  Du kan også kontakte os for et uforpligtende tilbud på ståltagplader. Vi dækker hele Fyn.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022