Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tag prisberegner

  Det kan være rigtig svært at danne sig et overblik over de forskellige priser på de forskellige tagtyper. Man vil jo ofte gerne sammenligne priser på de forskellige tagtyper og ikke mindst de forskellige udbydere. Det kan bare være en jungle at finde rundt i. Vi har derfor lavet en online tag prisberegner her på vores hjemmeside, klik her for at komme til tagberegneren. Ved at indtaste meget få informationer, kan du hurtigt og enkelt få en idé om, hvad det kommer til at koste at få skiftet taget på enten dit parcelhus eller dit fritidshus. Vi skal dog gøre opmærksom på, at det kun er en vejledende pris, da der kan være flere forskellige faktorer, der spiller ind. Derfor er det altid en god idé at kontakte os, når du vil have en præcis pris på den næste opgave. Når vi har set huset, har vi mulighed for at udregne et tilbud. Det er selvfølgelig et uforpligtende tilbud og det er med fast prisgaranti. Det betyder, at du slipper for regninger, der pludselig løber løbsk.

  Vi har mange års erfaring indenfor tagdækning på Fyn og vi deler derfor gerne ud af vores viden og idéer. Vi leverer altid den højeste kvalitet i alt vores arbejde men alligevel er vores priser blandt de mest konkurrencedygtige på markedet. Vi er med i byggegaranti ordningen for at sikre dig som kunde en god service og godt håndværk. Du kan læse mere om denne byggegaranti ordning på vores hjemmeside. Desuden samler vi på glade kunder og derfor gør vi hvad vi kan, for at du som kunde får dine ønsker og drømme opfyldt på den bedst tænkelige måde.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022