Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagdækker Fyn

  Bor du på Fyn og mangler du en tagdækker, så er det Tagtømrer Søren Sværke du skal ringe til. Udover en almindelig tømreruddannelse, har vi en efteruddannelse i tagdækning. Vi har mange års erfaring på området og kan derfor tilbyde professionel vejledning igennem hele processen med udskiftning af taget.

  Der er så mange typer tag på markedet i dag, at det kan være svært at finde ud af hvilket tag, man skal vælge. Derfor lægger vi stor vægt på at rådgive alle vores kunder på den bedst mulige måde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører men alligevel tilbyder vi yderst konkurrencedygtige priser.

  Der er ingen tagtækker opgaver, der er for store eller for små. Vi lægger gerne nyt tag på både din private bolig, sommerhuset eller din erhvervsejendom. Den billigste tagløsning er ståltage. Pladerne vejer ikke ret meget. Derfor kan de for det meste lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Det betyder at du sparer en del penge, da vi ikke behøver at pille det gamle tag ned og køre det væk. Derimod bliver det gamle tag brugt som undertag. Der er mange andre typer tag som for eksempel tegl og skifer. Læs mere om de forskellige typer inden du vælger dit nye tag.

   

  Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder selvfølgelig et uforpligtende tilbud på alle typer tagdæknings opgaver. Du kan desuden bruger vores online tagberegner. Her finder du hurtigt priserne på de forskellige tagtyper.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022