Tagdækker Fyn

Bor du på Fyn og mangler du en tagdækker, så er det Tagtømrer Søren Sværke du skal ringe til. Udover en almindelig tømreruddannelse, har vi en efteruddannelse i tagdækning. Vi har mange års erfaring på området og kan derfor tilbyde professionel vejledning igennem hele processen med udskiftning af taget.

Der er så mange typer tag på markedet i dag, at det kan være svært at finde ud af hvilket tag, man skal vælge. Derfor lægger vi stor vægt på at rådgive alle vores kunder på den bedst mulige måde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører men alligevel tilbyder vi yderst konkurrencedygtige priser.

Der er ingen tagtækker opgaver, der er for store eller for små. Vi lægger gerne nyt tag på både din private bolig, sommerhuset eller din erhvervsejendom. Den billigste tagløsning er ståltage. Pladerne vejer ikke ret meget. Derfor kan de for det meste lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Det betyder at du sparer en del penge, da vi ikke behøver at pille det gamle tag ned og køre det væk. Derimod bliver det gamle tag brugt som undertag. Der er mange andre typer tag som for eksempel tegl og skifer. Læs mere om de forskellige typer inden du vælger dit nye tag.

 

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder selvfølgelig et uforpligtende tilbud på alle typer tagdæknings opgaver. Du kan desuden bruger vores online tagberegner. Her finder du hurtigt priserne på de forskellige tagtyper.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar