Tagdækker Odense

Står du og mangler en dygtig og kvalitetsbevidst tagdækker i Odense, så er vi klar til at hjælpe. Vi tager gerne både store og små opgaver. Vi lægger tag på både huse og virksomheder. Vi har en almindelig tømreruddannelse og har en efteruddannelse indenfor tagdækning. Vi har mange års erfaring indenfor tagdækning og kan derfor give dig den fornødne rådgivning, der skal til, når du har spørgsmål med hensyn til dit nye tag.

Vi hjælper dig gerne med at finde den type tag, der lige passer til dit hus og til din økonomi. Vi gør meget ud af at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Vi giver altid et uforpligtende tilbud, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser. Du ved derfor præcis, hvor meget dit nye tag kommer til at koste. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde men alligevel har vi meget konkurrencedygtige priser.

Som en ekstra sikkerhed for dig er vi med i Byg Garanti ordningen. Det er et slags økonomisk sikkerhedsnet til forbrugerne, hvor man kan få hjælp, hvis der er fejl og mangler i det arbejde, som håndværkeren har udført. Endvidere er vi med i anmeld-håndværker, hvor vores kunder har mulighed for at give vores arbejde karakter og samtidig komme med en udtalelse. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører og det kan være med til at give dig, som kunde en idé om, at vi kun afleverer kvalitetsarbejde. Kontakt os derfor trygt, hvis du skal have taget skiftet.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar