Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagdækker Odense

  Står du og mangler en dygtig og kvalitetsbevidst tagdækker i Odense, så er vi klar til at hjælpe. Vi tager gerne både store og små opgaver. Vi lægger tag på både huse og virksomheder. Vi har en almindelig tømreruddannelse og har en efteruddannelse indenfor tagdækning. Vi har mange års erfaring indenfor tagdækning og kan derfor give dig den fornødne rådgivning, der skal til, når du har spørgsmål med hensyn til dit nye tag.

  Vi hjælper dig gerne med at finde den type tag, der lige passer til dit hus og til din økonomi. Vi gør meget ud af at dine ønsker og behov bliver opfyldt. Vi giver altid et uforpligtende tilbud, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser. Du ved derfor præcis, hvor meget dit nye tag kommer til at koste. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde men alligevel har vi meget konkurrencedygtige priser.

  Som en ekstra sikkerhed for dig er vi med i Byg Garanti ordningen. Det er et slags økonomisk sikkerhedsnet til forbrugerne, hvor man kan få hjælp, hvis der er fejl og mangler i det arbejde, som håndværkeren har udført. Endvidere er vi med i anmeld-håndværker, hvor vores kunder har mulighed for at give vores arbejde karakter og samtidig komme med en udtalelse. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi udfører og det kan være med til at give dig, som kunde en idé om, at vi kun afleverer kvalitetsarbejde. Kontakt os derfor trygt, hvis du skal have taget skiftet.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022