Tagdækning Fyn

Hos Tagtømrer Søren Sværke er vi specialister i tagdækning og vi kan derfor råde og vejlede dig til at finde den rette tagløsning for dig og dit hus. Udover en almindelig tømreruddannelse har vi endvidere en efteruddannelse indenfor tagdækning. Vi har mange års erfaring på området og hjælper gerne med både små og store tagløsninger. Vi tilbyder tagdækning på hele Fyn. Vi vægter god kvalitet meget højt, men det afspejler sig ikke i vores priser, da vi har nogle af de mest konkurrencedygtige priser på markedet.

Der er mange muligheder, når det drejer sig om at vælge ny tagdækning. Vi har beskrevet de forskellige tagtyper, så du i ro og mag kan læse lidt om vores udvalg, inden du tager stilling til, hvilket tag du skal vælge. Vi gør meget ud af at råde og vejlede, så vi er sikre på at vores arbejde, stemmer overens med dine forventninger til både pris og kvalitet. Som en ekstra service og sikkerhed for godt håndværk, er vi medlem af byggegaranti ordningen. Det er din sikkerhed for at du får den rette rådgivning og at vi afleverer et godt stykke arbejde.

Er du i tvivl, om huset trænger til nyt tag, så er du velkommen til at udfylde formularen på vores hjemmeside. Vi vil hurtigst muligt ringe dig op og aftale tid til et gratis tagtjek. Hvis du ved, at dit tag trænger til at blive skiftet og du lige vil have en idé om, hvad et nyt tag koster, kan du anvende vores online tagberegner. Vi står selvfølgelig altid klar til at besvare spørgsmål og tilbyder at lave et uforpligtende tilbud.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar