Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagdækning Odense

  Vi klarer både store og små opgaver indenfor tagdækning i Odense og på resten af Fyn. Om det er erhvervsvirksomheden eller din private bolig, der trænger til nyt tag, så er vi klar til at tage os af opgaven. Vi har mange års erfaring på området og er kompetente til at klare alle typer af tagdækning. Udover vores almindelige tømreruddannelse har vi nemlig en efteruddannelse indenfor tagdækning.

  En af grundstenene i vores firma er at kunne tilbyde professionel råd og vejledning både før, under og efter en opgave. Det betyder, at vi hjælper dig med at finde det tag, som lever op til dine krav og ønsker. Vi snakker hele forløbet igennem, så der ikke opstår nogle misforståelser. Vi giver desuden altid et uforpligtende tilbud, så der heller ikke kommer ubehagelige overraskelser på den økonomiske side.

  Der er mange forskellige tagtyper at vælge imellem. Vi har beskrevet dem kort på vores hjemmeside, så du kan få en idé om forskellene på de forskellige typer af tag, som vi arbejder med. Du kan desuden bruge vores online tagberegner, hvor du får et godt billede af, hvad det nye tag kommer til at koste. Det er derfor muligt i ro og mag at sidde derhjemme og få en idé om, hvad det er man stiler efter. Dernæst er det muligt at kontakte os ved eventuelle spørgsmål eller for at få et uforpligtende tilbud.
  Kvaliteten af vores arbejde er altid i top selvom vi samtidig tilbyder meget konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag, hvis du har brug for tagdækning i Odense og omegn.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022