Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagfirma Fyn

  Vi er et tagfirma på Fyn, som er kendt for god kvalitet og altid konkurrencedygtige priser.
  Vi er specialister i tagdækning. Udover vores almindelig tømreruddannelse har vi nemlig en efteruddannelse indenfor tagdækning, hvor vi er certificerede tagproffer fra tagakademiet. Vi har mange års erfaring på området og deler gladelig ud af vores erfaringer. Vi hjælper gerne med gode råd og vejledning, hvis vores kunder er lidt i tvivl om, hvilket type tag de skal vælge, hvilken farve osv. Vi lægger stor vægt på at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor har vi valgt at være med i anmeld-håndværker. Her har vores kunder mulighed for at bedømme vores arbejde og skrive en kommentar. Det giver både gamle og nye kunder mulighed for at se, hvad andre skriver om vores arbejde, inden de selv bestiller os til en opgave.

  En ekstra sikkerhed for dig er vores medlemskab af byg garanti ordningen. Så er du sikret en god service samt veludført arbejde. Læs eventuelt mere om byggegarantiordningen ved at klikke på logoet øverst til højre på vores hjemmeside.

  Vi har desuden en online tagberegner, hvor du ved hjælp af ganske få oplysninger, kan få en idé om, hvad dit nye tag kommer til at koste. Der kan dog være flere faktorer, der spiller ind, så kontakt os, hvis du er interesseret i en nøjagtig pris. Vi finder en god pris, uanset om det drejer sig om nyt tag til din private bolig, dit fritidshus eller din erhvervsejendom. Vi udarbejder altid et uforpligtende tilbud, inden vi går i gang med en opgave. Så kontakt os trygt, hvis du skal bruge et kvalitets tagfirma på Fyn

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022