Tagfirma Odense

Vi er et professionelt tagfirma med beliggenhed tæt på Odense. Vi dækker Odense og resten af Fyn, så ring blot til os med din næste tagopgave. Vi sætter kvaliteten af vores arbejde i højsæde, men har alligevel de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi har en tømreruddannelse samt en efteruddannelse i tagdækning. Med mange års erfaring er vi specialister i tagdækning.

 

Det kan være en god idé at bestille et tagtjek. Det er ganske gratis og så gennemgår vi taget og finder ud af, om det er i god stand og kan holde mange år fremover eller om taget kræver reparation eller udskiftning. Uanset hvor lille eller hvor stor opgaven bliver, så udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud til dig. Det er din sikkerhed for, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser i form af en regning, der pludselig stiger, mens arbejdet står på. Du ved altså præcis, hvad opgaven kommer til at koste, inden vi går i gang.

 

I fællesskab finder vi den løsning, der passer bedst til dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og kommer gerne med gode råd. Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvilket tag man skal vælge, hvis det gamle tag trænger til at blive skiftet ud. Som professionelt tagfirma i Odense kan vi være behjælpelig med at fortælle om de forskellige muligheder, priser med videre. Et nyt tag holder i rigtig mange år, så det vil være ærgerligt, hvis man kommer til at vælge et tag, som man efterfølgende ikke er tilfreds med. Så lad os hjælpe med råd og vejledning både før, under og efter processen.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar