Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagfirma Odense

  Vi er et professionelt tagfirma med beliggenhed tæt på Odense. Vi dækker Odense og resten af Fyn, så ring blot til os med din næste tagopgave. Vi sætter kvaliteten af vores arbejde i højsæde, men har alligevel de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi har en tømreruddannelse samt en efteruddannelse i tagdækning. Med mange års erfaring er vi specialister i tagdækning.

   

  Det kan være en god idé at bestille et tagtjek. Det er ganske gratis og så gennemgår vi taget og finder ud af, om det er i god stand og kan holde mange år fremover eller om taget kræver reparation eller udskiftning. Uanset hvor lille eller hvor stor opgaven bliver, så udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud til dig. Det er din sikkerhed for, at der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser i form af en regning, der pludselig stiger, mens arbejdet står på. Du ved altså præcis, hvad opgaven kommer til at koste, inden vi går i gang.

   

  I fællesskab finder vi den løsning, der passer bedst til dig. Vi lytter til dine ønsker og behov og kommer gerne med gode råd. Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvilket tag man skal vælge, hvis det gamle tag trænger til at blive skiftet ud. Som professionelt tagfirma i Odense kan vi være behjælpelig med at fortælle om de forskellige muligheder, priser med videre. Et nyt tag holder i rigtig mange år, så det vil være ærgerligt, hvis man kommer til at vælge et tag, som man efterfølgende ikke er tilfreds med. Så lad os hjælpe med råd og vejledning både før, under og efter processen.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022