Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagfirma

  Tagtømrer Søren Sværke er et tagfirma, der dækker Odense og resten af Fyn. Ingen opgaver er for små og ingen opgaver er for store. Vi udfører også tømrer- og isoleringsarbejde, men har de sidste år primært lavet tagarbejde. Vi har mange års erfaring på området og er derfor kompetente til at yde den rette vejledning i forbindelse med valg af nyt tag. Vi lægger meget stor vægt på god kvalitet af vores arbejde men alligevel tilbyder vi yderst konkurrencedygtige priser. Endvidere er vi medlem af byggegaranti ordningen. Det er din sikkerhed for veludført arbejde og rådgivning. Hvis du er interesseret i at læse mere om byggegaranti ordningen, kan du trykke på logoet i øverste højre hjørne på vores hjemmeside.

  En af hjørnestenene i vores tagfirma er, at vi altid er klar med råd og vejledning. Vi vil gerne sørge for at du som kunde ved, hvad du får for dine penge og at vores arbejde lever op til dine forventninger. Det er så ærgerligt at investere penge i et nyt tag, og alligevel ikke få indfriet sine drømme og ønsker. Derfor tilbyder vi også et gratis tagtjek. Der finder vi ud af, hvilken stand dit tag er i. Hvis det trænger til at blive udskiftet, kan vi sammen finde en løsning, der lige passer til dig og dit hus. Vi har her på hjemmesiden beskrevet de forskellige tagløsninger, som vi tilbyder. Det kan give lidt inspiration til, hvilken tagløsning, du skal vælge. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022