Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Taglægger priser

  Udover vores almindelige tømreruddannelse, har vi også en efteruddannelse indenfor tagdækning. Vi har mange års erfaring som taglæggere og vi deler selvfølgelig meget gerne ud af vores viden. Selvom vi er specialister på dette felt, så har vi stadig de mest konkurrencedygtige taglægger priser på markedet. Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten, selvom du som kunde får en god pris.

  Vi sætter en stor ære i, at vores kunder er glade og tilfredse, når vi er færdige med et stykke arbejde. Derfor gør vi rigtig meget ud af vores rådgivning, så vi i fællesskab finder den helt rigtige løsning, der indfrier dine ønsker og behov på den bedst tænkelige måde.

   

  Beregn pris på nyt tag online

  Vi har en online tagberegner, hvor du kan få en idé om, hvad et nyt tag koster. Ved hjælp af ganske få oplysninger, kommer der en cirka pris frem på skærmen. Der kan være flere faktorer, der spiller ind, så hvis du vil have en nøjagtig pris, er vi nødt til at komme ud og se på opgaven, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud.

  Dette tilbud er altid med fast prisgaranti, så der ikke kommer nogle ubehagelige overraskelser med regninger, der løber løbsk. Vi dækker hele Fyn, så kontakt os gerne til din næste opgave allerede i dag og husk at vi tilbyder kvalitet til altid konkurrencedygtige taglægger priser. Hvis du eventuelt har nogle spørgsmål inden du træffer dit valg af leverandør, så er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022