Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagpap pris

  Er du i tvivl, om dit tag trænger til udskiftning eller om det bare kan repareres for at holde mange år endnu, så tilbyder vi et gratis og uforpligtende tagtjek. Vi kommer ud og går taget grundigt efter. Ud fra vores tagtjek, kan vi få en idé om, hvad der skal ske med taget. Vi tjekker tagets stand og tager derefter stilling til om et par småreparationer er nok eller om vi er nødt til at skifte hele taget. Hvis det sidste bliver aktuelt, kan vi i fællesskab finde ud af hvilken tagtype, der kunne være interessant. Der er mange forskellige muligheder og de enkelte muligheder, har vi beskrevet på vores hjemmeside.

  Det kan være svært at vælge, hvilket type tag man skal vælge. Vi vil gerne være behjælpelig med at finde det tag, der passer bedst til huset, din smag, økonomi osv. Vi har mange års erfaring på området og deler gerne ud af vores erfaring. En type tag som for eksempel tagpap er mere og mere brugt. Tagpap er stærkt og har en lang levetid. Samtidig giver det en stor frihed til at lege med det arkitektoniske udseende på dit hus, da tagpap er meget smidigt. De gamle dages pap er erstattet af polyesterfibre, som gør brud næsten umulige. Der ydes op til 15 års produktgaranti på tagpap.

  Det er muligt at bruge vores online tagberegner for at finde en tagpap pris. Vi tilbyder desuden et uforpligtende tilbud på dit nye tag. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig og dit hus.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022