Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagpap priser

  Vi er specialister i tagdækning her hos Tag-tømrer Søren Sværke. Ud over vores almindelige tømreruddannelse har vi en efteruddannelse indenfor tagdækning. Vi har mange års erfaring på området og vi deler meget gerne ud af vores viden. Hvis du står og har brug for lidt råd og vejledning, så er vi altid parat til at hjælpe. Det er ikke altid nemt at gennemskue, præcis hvornår taget trænger til at blive skiftet ud. Derfor tilbyder vi et gratis tagtjek, hvor vi går taget efter og finder ud af, om vi kan nøjes med at reparere taget eller om det bedst kan betale sig at skifte hele taget.

  Vælg kvalitets tagpap løsning

  Hvis taget trænger til at blive skiftet ud, så melder det næste spørgsmål sig nok. Hvilket type tag skal man så vælge? Der kan være mange faktorer, der spiller ind og gør sig gældende. Det kan både være af økonomisk art eller rent æstetisk. Altså hvilket type tag, der passer bedst til huset. Bare fordi der har ligget et tegltag på huset, er det ikke nødvendigvis et tegltag, som man skal lægge igen. Efterhånden er der mange, der vælger at bruge tagpap. Tagpappet er blevet udviklet til at være stærkere og mere solidt end tidligere. En anden fordel ved tagpap er, at det som regel kan lægges direkte ovenpå det eksisterende tag. Der spares derved en masse penge på bortskaffelse af det gamle tag. Find tagpap priser med vores online tagberegner eller kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022