Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagtilbud

  Er det blevet tid til at få toppen af huset skiftet ud, så lad os give dig et uforpligtende tagtilbud. Kvaliteten af vores arbejde er altid i top, men vi har alligevel også meget konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti, så ved du præcis, hvor meget opgaven kommer til at koste, inden vi går i gang med opgaven. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om en regning, der risikerer at løbe løbsk. Skulle der komme noget uforudset, så er der ingen risiko for at du kommer til at betale mere end den pris, som vi har givet i det uforpligtende tilbud.

   

  Udover vores konkurrencedygtige priser, sætter vi også en stor ære i at råde vores kunder bedst muligt både før, under og efter processen. Vi samler på glade og tilfredse kunder og derfor er vi også med i anmeld-håndværker. Her har vores kunder mulighed for at skrive en kommentar om vores udførte arbejde og samtidig give en karakter. Det er dejligt for os at få ros men samtidig er det en god mulighed for nye kunder at se positive kommentarer fra tidligere kunder. Det kan give en god idé om, at vores arbejde er i orden.

   

  Vi hjælper gerne med at vælge det nye tag til dit hus. Der er mange muligheder at vælge imellem, så det kan være svært at gennemskue, hvilket tag man skal vælge. Det er muligt at læse lidt om de tagtyper, som vi primært arbejder med. Desuden kan du benytte vores online tagberegner til at få en idé om, hvad de forskellige tagtyper koster. Men vi kommer naturligvis altid ud og kigger på huset og taget, inden vi laver en konkret tagtilbud til dig.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022