Tagtilbud

Er det blevet tid til at få toppen af huset skiftet ud, så lad os give dig et uforpligtende tagtilbud. Kvaliteten af vores arbejde er altid i top, men vi har alligevel også meget konkurrencedygtige priser. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti, så ved du præcis, hvor meget opgaven kommer til at koste, inden vi går i gang med opgaven. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om en regning, der risikerer at løbe løbsk. Skulle der komme noget uforudset, så er der ingen risiko for at du kommer til at betale mere end den pris, som vi har givet i det uforpligtende tilbud.

 

Udover vores konkurrencedygtige priser, sætter vi også en stor ære i at råde vores kunder bedst muligt både før, under og efter processen. Vi samler på glade og tilfredse kunder og derfor er vi også med i anmeld-håndværker. Her har vores kunder mulighed for at skrive en kommentar om vores udførte arbejde og samtidig give en karakter. Det er dejligt for os at få ros men samtidig er det en god mulighed for nye kunder at se positive kommentarer fra tidligere kunder. Det kan give en god idé om, at vores arbejde er i orden.

 

Vi hjælper gerne med at vælge det nye tag til dit hus. Der er mange muligheder at vælge imellem, så det kan være svært at gennemskue, hvilket tag man skal vælge. Det er muligt at læse lidt om de tagtyper, som vi primært arbejder med. Desuden kan du benytte vores online tagberegner til at få en idé om, hvad de forskellige tagtyper koster. Men vi kommer naturligvis altid ud og kigger på huset og taget, inden vi laver en konkret tagtilbud til dig.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar