Tagtjek Fyn

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit tag skal skiftes eller det blot trænger til lidt småreparationer, så kontakt os for at få et tagtjek, vi dækker hele Fyn. Dette tilbyder vi ganske gratis. Kontakt os her

Vi gennemgår taget grundigt for at finde ud af, i hvilken stand taget er i. Hvis der kun er lidt småting, der kan repareres, så klarer vi nemt det. Men hvis dit tag er i meget ringe stand, vil det ikke være en god løsning at nøjes med at reparere. Det vil være en dyr lappeløsning, da vi ikke kan garantere, hvornår der skal repareres et andet sted på taget. I sådan en situation vil vi klart anbefale at få lagt et helt nyt tag. Endvidere kan det ødelægge både lofter, isolering med mere, hvis man ikke får gjort noget ved et utæt tag.

 

Som tagproffer kan vi være behjælpelig med gode råd og vejledning. Vi har mange års erfaring på området og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Det kan være svært at vælge hvilket type tag, man skal lægge på sit hus, for mulighederne er mange. Vi har beskrevet de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med og står selvfølgelig til rådighed med uddybende forklaringer. Uanset om taget kan nøjes med at blive repareret for at holde nogle år endnu eller om taget trænger til at blive udskiftet, så udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder, at du ikke får en regning, der pludselig er røget i vejret pga. nogle uforudsete ting. Så start med at bestille et gratis tagtjek hvis du bor på Fyn, så kommer vi ud og gennemgår hele taget.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar