Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tagtjek Odense

  Er du i tvivl om, hvorvidt taget på huset eller virksomheden trænger til at blive skiftet ud, så tilbyder vi tagtjek i Odense, og det er fuldstændig gratis. Her gennemgår vi taget grundigt og finder ud af, hvor slemt det står til. I nogle tilfælde kan det være nok at reparere lidt hist og pist og så kan man udsætte udskiftning af hele taget et par år eller mere. Det kan dog også være, at taget er i så dårlig stand, at vi er nødt til at skifte hele taget.

  Efter et sådant tagtjek får du at vide, hvad vores anbefaling er. Derefter er det helt op til dig, hvor meget eller lidt du vil have ordnet. Vi kan i fællesskab finde den løsning, der passer dig bedst både med hensyn til økonomi og tagets tilstand. Et tag, der er meget slidt, bliver hurtigt i ringere stand, hvis man ikke får det lavet. Er taget utæt, kan det endvidere hurtigt ødelægge et eventuelt undertag samt isolering med videre. Derfor er det en god idé at få foretaget et tagtjek, hvis taget har mange år på bagen.

  Vi har mange års erfaring på området og vi deler gerne ud af vores ekspertise. Vi tilbyder rådgivning både før, under og efter projektet. Hvis du gerne vil have dit gamle tag skiftet ud med et nyt, så udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det er din sikkerhed for at der ikke pludselig kommer nogle uforudsete udgifter, der bliver lagt på regningen, som bare løber løbsk.

  Kontakt os her

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022