Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tilbud på isolering

  Der er ingen grund til at fyre for gråspurvene. Energipriserne bliver ved med at stige, så det bliver ikke billigere at varme dit hus op. Derfor kunne det måske være en god idé at få et uforpligtende tilbud på isolering af dit hus.

  Det kan godt være at dit hus er isoleret, men er det isoleret godt nok? Er isoleringen gammel, kan det betyde, at den ikke længere er optimal. Isoleringen kan være faldet sammen eller lever bare ikke op til standarden af, hvordan man maksimalt isolerer sit hus i dag. Det kan give kuldebroer og dårligt indeklima.

  Det bedste er at starte med en termografisk undersøgelse af dit hus. Med et varmefølsomt kamera tages der billeder af hele boligen. Det giver et rigtig godt billede af, hvor det er fornuftigt at sætte ind med isolering. Dine årlige besparelser på varmeforbrug bliver beregnet, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvor meget du sparer på dine investeringer.

  Hulmur og lofter er ofte de steder, hvor der er store besparelser at hente. Vi har den erfaring og ekspertise, der skal til, for at klare alle former for isolering. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores isoleringsarbejde. Du får et uforpligtende tilbud på isolering af dit hus, samtidig med at vi rådgiver dig om alle former for isolering og energibesparelser. Udover vores konkurrencedygtige priser er det desuden muligt at få tilskud til alle former for energiforbedringer af dit hus. Derudover kan du gøre brug af håndværker fradraget.

  Så til sidst er det faktisk så billigt at isolere dit hus, at det sjældent kan betale sig at lade være. Brug formularen nedenunder eller ring på tlf 20402560, og få et tilbud på isolering.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022