Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Tilbud på tag

  Er det ved at være tiden at få taget skiftet på huset, virksomheden eller fritidshuset, så lad os kigge på det. I fællesskab finder vi frem til den helt rette løsning for dig og derefter kan vi udarbejde et tilbud på tag. Vores tilbud på nyt tag er selvfølgelig altid uforpligtende og med fast prisgaranti. Så behøver du ikke bekymre dig om regninger, der pludselig løber løbsk. Det har man før hørt forfærdelige historier om men sådan et skrækscenarie, skal vi nok skåne dig for. Den pris, som står i tilbuddet, er den samme pris, som du kommer til at betale.

  Vi dækker hele Fyn inklusiv Odense og vores priser er blandt de mest konkurrencedygtige på markedet. Hvis du har det bedst med at sidde derhjemme i ro og mag og lige tjekke priserne på nyt tag i første omgang, så kan du med fordel anvende vores online tagberegner. Ved hjælp af ganske få oplysninger, kommer der en pris frem på din skærm. Det er dog kun en cirka pris. Der kan være flere oplysninger, end dem der skal oplyses i tagberegneren, der skal bruges for at få den helt nøjagtige pris.

   

  Få et uforpligtende tilbud på nyt tag

  Hvis du vil have os ud og se på opgaven, så vi kan udarbejde et tilbud på et nyt tag, så kan du kontakte os og aftale et møde. Alternativt kan du benytte vores online kontaktformular. Her bestemmer du selv hvilken dag og indenfor hvilket tidsrum, du vil kontaktes. Vores ekspertise på området er stor og vi deler meget gerne ud af vores erfaring. Så ring endelig hvis du har nogle spørgsmål.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022