Tilbud Ståltag

Vi er altid klar til at give et uforpligtende tilbud på ståltag. Vi dækker hele Fyn og har mange års erfaring på området. Derfor kan du trygt overlade til os at lægge dit nye tag. Vi vil anbefale et ståltag, som er den billigste løsning, hvis det er blevet tid til et nyt tag.

Et ståltag vejer ikke ret meget i forhold til et tegltag. Pladerne er derfor meget nemmere at arbejde med, så arbejdet med at lægge taget, tager kortere tid. Desuden kan et ståltag som regel lægges ovenpå det eksisterende tag. Det sparer både tid og penge, da vi ikke først skal pille det gamle tag ned og heller ikke skal bruge tid på at køre det væk. Det er derfor ikke selve tagpladerne, der er specielt meget billigere end andre tagløsninger. Det er den kortere arbejdstid, der gør at vi kan holde priserne nede uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

 

Få et ståltag tilbud her

Der er flere flotte farver og varianter at vælge imellem, når du skal beslutte dig for, hvilket tag du vil have. Det skulle derfor være nemt at finde lige det tag, der passer til både din smag og til selve huset. Du kan endvidere være sikker på at du køber kvalitet når du vælger et ståltag. Decra yder 30 års produktgaranti og Metrotile yder hele 40 års produktgaranti. Udover de andre fordele, der her er nævnt, så er ståltage desuden miljøvenlige, da de er næsten 100 genanvendelige. Så man kan med god samvittighed vælge et ståltag, da det ikke belaster miljøet ret meget.

Du kan selv beregne et tilbud på ståltag, ved at benytte vores online tagberegner.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar