Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Udskiftning af eternittag

  Er det blevet tid til udskiftning af dit eternittag, så kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

  Tidligere var eternittagplader lavet af asbestfibre. Det gav en yderst lang holdbarhed på op til 40-60 år. Da asbest er sundhedsskadeligt blev det for mange år siden forbudt at bruge. I stedet bruger man nu cellulosefibre.

  Eternittag er yderst populær på grund af den lave materiale pris. Så her får du en virkelig billig tagløsning. Tagpladerne fås traditionelt som bølgede tagplader men kan også fås som flade tagplader som erstatning for f.eks. naturskifer. Bølgeeternit har gode brandhæmmende egenskaber og vejer ikke så meget. Det gør at taget er nemt og hurtigt at lægge.

  Et eternittag er lavet at fibercement som er stærkere end beton. Fibercement indeholder cement, vand, mineraler og fibre. Det gør taget yderst miljøvenligt. Det er desuden vedligeholdelsesfrit og har en lang levetid selv under hårde vejrbetingelser. Fibercement modvirker fugt og svamp og giver derfor et sundt indeklima.

  Derfor er eternittag populær på både private boliger såvel som erhvervsbyggerier. Der ydes 15 års produktgaranti. Har du spørgsmål med hensyn til udskiftning af eternittag, så får du altid kyndig råd og vejledning hos os. Der er mange andre tagløsninger end eternittag og det kan derfor være svært at gennemskue, hvad der er den bedste løsning for dig og dit hus.

  Kontakt os derfor allerede i dag og lad os hjælpe med at træffe den rigtige beslutning. Vi har altid konkurrencedygtige priser og vi dækker hele Fyn.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022