Udskiftning af Ståltag

Har taget på huset, fritidsboligen eller virksomheden set bedre dage, så kan vi hjælpe med en udskiftning af ståltag. Vi vil meget gerne komme ud og tjekke standen på taget, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det trænger til at blive skiftet eller ej. Et tagtjek er ganske gratis og hvis vi finder, at taget trænger til at blive skiftet ud, så laver vi gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning af taget, uanset om det er ståltag, tegltag, betontag eller en helt anden type.

 

Et ståltag er yderst robust og har desuden en lang levetid. Det har noget med opbygningen af ståltagpladen at gøre. Samtidig er et ståltag en forholdsvis billig løsning i modsætning til for eksempel et traditionelt tegltag. Grunden hertil skal findes i sparede arbejdstimer ved oplægning af et ståltag. Ståltagplader vejer ikke ret meget og kan derfor ofte lægges direkte oven på det eksisterende tag. Derved sparer man arbejdstimer, da man ikke først skal pille det gamle tag ned og få det kørt væk. Selve arbejdsgangen er også hurtigere, da de lette ståltagplader er nemme at arbejde med. Materialeprisen er nogenlunde den samme som ved andre tagløsninger, så det er alene den sparede arbejdstid, der holder prisen nede. Der er hele 40 års produktgaranti på et ståltag fra Metrotile. Ståltagplader fås desuden i utallige farver og varianter.

 

Det er meget vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde. Derfor er det også meget vigtigt, at vores kunder får den optimale vejledning både før, under og efter processen med udskiftning af ståltag. I fællesskab finder vi altså den løsning, der passer bedst til hver enkelt kunde. Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om udskiftning af ståltag, betontag, tegltag eller andre tagtyper.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar