Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Udskiftning af tag

  Vi kan hjælpe dig med udskiftning af dit tag, hvis det gamle tag trænger til at blive skiftet ud. Vi har mange års erfaring på området, så vi deler gerne ud af gode råd og idéer. Det kan nemlig være svært at finde ud af hvilket type tag, man skal vælge, da mulighederne er mange. Det er også vigtigt at finde et tag, der passer til huset både i farve og udformning og der kan vi hjælpe med vores ekspertise. Vi har skrevet lidt om de forskellige tagtyper, som vi primært arbejder med. Det kan være med til at give en idé om, hvad man skal vælge, når man skal have skiftet taget på enten sin bolig eller på virksomheden. Vi påtager os både små og store opgaver og altid til konkurrencedygtige priser. Vi samler på glade og tilfredse kunder og derfor er kvaliteten af vores arbejde altid i top.

   

  Udover en kort beskrivelse af de forskellige tagtyper, har vi endvidere en online tagberegner. Her kan du ved indtastning af ganske få oplysninger få prisen på udskiftning af tag. Dog skal vi gøre opmærksom på, at det ikke er en nøjagtig pris, da der kan være flere faktorer, der spiller ind, end dem vi har sat op i vores tagberegner. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med fast prisgaranti. Det betyder, at når du har taget den endelige beslutning om, hvilket tag du vil have, så får du en pris, som du kan regne med. Der kommer altså ingen ekstra udgifter på udskiftning af dit tag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022