Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Udskiftning af Tegltag

  Vi vil meget gerne hjælpe dig med udskiftning af tegltag. Tegltagsten er et af de ældste byggematerialer i Danmark og de er stadig populære for deres lange levetid. Det er en investering for livet at vælge et tegltag til dit hus.

  Et tegltag er et rent naturprodukt og derfor sundt for dig og din familie. Tegltagsten formes og brændes af rent ler helt uden tilsætningsstoffer, så det skader på ingen måde naturen. Farven på tegltagsten er helt naturlig og derfor falmer farven ikke i vejr og vind. Det holder sig med andre ord smukt længe og kan prale af den lange levetid på mindst 50 år. Et tegltag er lidt dyrere end for eksempel et ståltag men til gengæld behøver du ikke tænke på at skulle skifte tag igen. Hvis du påtænker at sælge dit hus, øger det kun værdien af huset at lægge et nyt tegltag, for de nye købere behøver ikke at skulle investere i et nyt tag.

  Et tegltag fås i flere farver og modeller. Derudover det findes der endvidere forskellige overfladebehandlinger af teglen, så den fremstår enten blank eller mat i overfladen. Et tegltag er nok et af de flotteste tagtyper på markedet. Det giver et virkeligt eksklusivt udseende af dit hus. Se eventuelt billeder på vores hjemmeside. Vi er selvfølgelig altid parat med råd og vejledning, hvis du har spørgsmål omkring udskiftning af et tegltag. Du får endvidere altid et uforpligtende tilbud på opgaven, så ved du præcis, hvor meget du skal betale, inden vi går i gang.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022