Udskiftning af Betontag

Vi vil gerne give et uforpligtende tilbud på udskiftning af betontag. Det er en rigtig god investering at skifte til et betontag. Det er billigere end et traditionelt tegltag, men det er mindst ligeså holdbart. Dog skal man lige være opmærksom på styrken af tagkonstruktionen, inden man lægger et betontag. Hvis man i forvejen har haft et beton- eller tegltag liggende, så skulle der ikke være nogle problemer. Men skifter man for eksempel fra et ståltag til et betontag, så skal vi gå tagkonstruktionen igennem, så vi er sikre på at det kan bære det noget tungere betontag. Du kan starte med at bestille et gratis og uforpligtende tagtjek.

 

Betontag er en udbredt tagtype og det ses på mange huse i Danmark. Ved byggeboomet i 50’erne og 60’erne var der stor efterspørgsel på tilgængelige byggematerialer. Da betontag består af naturlige ting, som sand, vand og cement, var det let og hurtigt at producere. Hvis et betontag er lavet ordentligt, vil det typisk kunne holde i mere end 50 år. Det betyder også at huse fra 50’erne og 60’erne med betontag, skal til at holde øje med, om der skal til at ske en udskiftning. Der er meget lidt vedligeholdelse af et betontag, så det er en rigtig god investering.

 

Vi tilbyder altid en saglig og professionel rådgivning uanset hvilken type opgave, vi skal hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring med at udskifte tage og den erfaring, vil vi gerne dele med dig. Det kan være svært at beslutte, hvilken tagtype man skal vælge, når der er så mange forskellige på markedet at vælge imellem. Her står vi gerne til rådighed med vores ekspertise.

TAGBEREGNER ISOLERINGSBEREGNER GRATIS TAGTJEK

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon nummer (skal udfyldes)

Kommentar