Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Udskiftning af Betontag

  Vi vil gerne give et uforpligtende tilbud på udskiftning af betontag. Det er en rigtig god investering at skifte til et betontag. Det er billigere end et traditionelt tegltag, men det er mindst ligeså holdbart. Dog skal man lige være opmærksom på styrken af tagkonstruktionen, inden man lægger et betontag. Hvis man i forvejen har haft et beton- eller tegltag liggende, så skulle der ikke være nogle problemer. Men skifter man for eksempel fra et ståltag til et betontag, så skal vi gå tagkonstruktionen igennem, så vi er sikre på at det kan bære det noget tungere betontag. Du kan starte med at bestille et gratis og uforpligtende tagtjek.

   

  Betontag er en udbredt tagtype og det ses på mange huse i Danmark. Ved byggeboomet i 50’erne og 60’erne var der stor efterspørgsel på tilgængelige byggematerialer. Da betontag består af naturlige ting, som sand, vand og cement, var det let og hurtigt at producere. Hvis et betontag er lavet ordentligt, vil det typisk kunne holde i mere end 50 år. Det betyder også at huse fra 50’erne og 60’erne med betontag, skal til at holde øje med, om der skal til at ske en udskiftning. Der er meget lidt vedligeholdelse af et betontag, så det er en rigtig god investering.

   

  Vi tilbyder altid en saglig og professionel rådgivning uanset hvilken type opgave, vi skal hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring med at udskifte tage og den erfaring, vil vi gerne dele med dig. Det kan være svært at beslutte, hvilken tagtype man skal vælge, når der er så mange forskellige på markedet at vælge imellem. Her står vi gerne til rådighed med vores ekspertise.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022