Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Vælg Decra Tagplader

  Decra tagplader fås i mange forskellige varianter og farver. Fælles for dem alle er, at de er utrolig stærke. Decra pladerne er bygget op omkring en kerne af stål, galvaniseret med aluzink og belagt med enten keramisk farvet stengranulat eller slagfast pulverlakering.

  Så decra tagplader er for den kvalitetsbevidste forbruger, hvad enten det gamle tag trænger til udskiftning eller man bare ønsker at friske huset op med et nyt flot tag. Stålkernen i tagpladerne sikrer høj kvalitet og dermed lang levetid.

  Selvom decra tagpladerne er robuste og stærke, så vejer de ikke ret meget. Derfor kan de som regel lægges ovenpå det eksisterende tag. Det sparer både tid og penge, idet der ikke går tid med at pille det gamle tag ned og der er ingen gamle tagplader, der skal køres væk. Samtidig gør de lette tagplader, at det er nemt at arbejde med og derved spares der også arbejdstimer.
  Det betyder, at man får et billigt tag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover de andre fordele som er nævnt, yder decra tilmed lyddæmpning. Det betyder at trommelyd fra regnen bliver reduceret væsentligt.
  Med de mange års erfaring med decra tag loves der en høj kvalitet. Derfor ydes der hele 30 års produktgaranti på alle decra tage.

  Vi tilbyder rådgivning både før, under og efter tagarbejdet. Det er din garanti for, at kvaliteten af vores arbejde altid er i top. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på montering af et nyt tag allerede i dag.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022