Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Velux ovenlysvinduer

  Da det første Velux ovenlysvindue blev leveret til en dansk skole for mere end 60 år siden, var det med en vision om at skabe bedre lys og give mere frisk luft til bygningen. Det lykkedes og det er blevet til virkelighed for millioner af mennesker verden over, der har valgt produkter fra Velux. Produkterne er naturligvis blevet videreudviklet igennem årene men grundværdierne i firmaet er blevet holdt i hævd. Ord som engagement, grundighed og forbedringer er bare nogle af grundværdierne i firmaet. Grundlæggeren af Velux, Villum Kann Rasmussen havde et stort ønske om at lukke dagslys og frisk luft ind i såvel den private bolig som i erhvervsbygninger. Derudover var det vigtigt for ham, at der blev givet noget tilbage til samfundet. Derfor blev der oparbejdet nogle såkaldte mønstervirksomheder, hvor en del af overskuddet skulle gå til gode formål, som eksempelvis videnskabelige og kulturelle formål. Der er også en social ansvarlighed ved at være en mønstervirksomhed. Derfor er det vigtigt, at opføre sig ansvarligt både over for miljøet, medarbejderne og samfundet som helhed.

   

  Et andet ord som kendetegner Velux er kvalitet. Du kan som forbruger altid regne med en god kvalitet, når du køber produkter fra Velux. Alle produkter bliver løbende videreudviklet og der bliver brugt mange ressourcer på at teste produkterne grundigt, inden de bliver sendt på markedet. Blandt andet bliver vores produkter udsat for ekstreme vejrforhold, for at sikre at de fungerer optimalt selv efter flere års brug. Velux ovenlysvinduer er designet og fremstillet i overensstemmelse med internationale standarder. Der er endog visse internationale standarder, som Velux selv har valgt at skærpe yderligere. Her tænkes der på vandtætheden. Så du kan som forbruger forvente en høj kvalitet og lang levetid, hver gang du vælger et produkt fra Velux. Der er mange ovenlysvinduer, som er opsat for mere end 40 år siden, der stadig er fuldt funktionsdygtige. Det siger lidt om den lange levetid for Velux ovenlysvinduer.

   

  Velux tagvinduer produceres til alle typer af bygninger og uanset hvilket tag du har på huset, kan vi finde et tagvindue, der passer. Selv med et fladt tag, er det muligt at lukke mere dagslys ind i boligen ved hjælp af en ovenlyskuppel. En sådan ovenlyskuppel fås med forskellige åbninger, så man samtidig med dagslys også kan få lidt ventilation i bygningen. Hvis man kun har brug for lyset, kan man i stedet få en fast ovenlyskuppel. Vær opmærksom på at der ofte kan være krav om brandventilation ved især erhvervsejendomme. Hvis du er i tvivl, så ring gerne og hør nærmere. Der er et utal af forskellige muligheder for at tilføre mere naturligt lys til boligen og få mere frisk luft ind samtidig. Som en ekstra bonus vil der også være ekstra god udsigt med Velux tagvinduer. Gå på opdagelse i det store udvalg af Velux tagvinduer og få inspiration til, hvordan du gør din bolig lys og indbydende. Der er naturligvis også forskellige typer gardiner til Velux ovenlysvinduer, så du kan lukke lyset ude, når du har brug for det.

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022