Menu

Gratis tagtjek på hele Fyn

Vi tilbyder altid at lave et gratis tagtjek overalt på Fyn, for at se hvilken stand dit tag på huset er i.

Nogle gange kan det være nok at reparere lidt for at få taget til at holde i flere år. Andre gange vil det være spild af penge at begynde med lappeløsninger, hvis taget er i alt for ringe stand.

Her vil det være en langt bedre investering at skifte taget. Hvis taget er utæt og man ikke gør noget ved det, kan man risikere at isolering, lofter mm. også skal skiftes.

  Wienerberger tegltag

  Wienerberger A/S er et datterselskab af det verdensomspændende Wienerberger AG og har et af Danmarks bredeste sortimenter i tegltag. Kontakt os i dag, så kommer vi gerne forbi og viser dig alle mulighederne. Så er der rig mulighed for at søge inspiration, hvis du skal have udskiftet taget. På den måde er det er nemt at få en fornemmelse af tegltag og se de mange forskellige muligheder, inden du vælger dit nye wienerberger tegltag.

   

  Tegltagsten er brændt i ler, som er et af verdens ældste byggematerialer. Det er stadig et meget anvendt materiale, da ler er taget fra naturen. Det betyder, at tegltag både er økonomisk men i høj grad også økologisk. Det bliver mere og mere almindeligt at man tænker på miljøet og derfor ønsker at købe produkter, der ikke er med til at forurene vores natur. Vi er i en tid, hvor vi søger efter sunde løsninger til vores hjem og derfor vinder tegltag fortsat mere terræn. Wienerberger tagsten er af høj kvalitet. Med mere end 120 års erfaring med at udvikle og fremstille tagsten, får du et absolut godt produkt. Råvarerne er nøje udvalgt og man har fundet de bedste blandinger og sammensætninger, som gør at tagstenene bliver solide og har et flot udseende. Der gives hele 30 års garanti på frostskader, såfremt at taget er lagt efter anvisningerne. Du får altså et holdbart tag, der er smukt at se på i mange år frem i tiden. Et tegltag bliver nemlig ikke gammelt at se på, det patinerer. Det kan derfor godt være at udseendet på tegltaget ændrer sig en smule gennem årene men det beholder det smukke look.

   

  Vi er alle forskellige og har forskellig smag og ønsker om, hvordan det nye tag skal se ud. Derfor fås wienerberger tegltag i mange forskellige former og farver, så det skulle være nemt at finde et tag, som du synes om og som passer til dit hus. Om du er til den traditionelle naturrøde eller en helt anden farve, er helt op til dig. Skal det være et glaseret tag, som skinner smukt i solen eller er du mere til et engoberet tegltag, som er mere mat i farven? Du bestemmer helt selv men vi er naturligvis også klar til at komme med idéer til dit nye tag, hvis du har brug for det. Vi har mange års erfaring på området og deler gerne ud af vores ekspertise. Vi giver råd og vejledning både før, under og efter processen. I fællesskab finder vi det helt rigtige tag til dig og din familie. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på nyt tegltag fra Wienerberger

  Web-Sites ApS, hostet hos Internet 123
  Årets håndværkerKåret til årets
  tagdækker 2022